28 Temmuz 2008 Pazartesi

Antalya Beldibi ve Kemer

Antalya Beldibi'nde bu müthiş otelde kaldık.süper bir oteldi 3 gün nasıl geçti anlamadık.rezervasyonumuz olmadığı halde bizimle çok ilgilendiler 2 kişilik boş odaları olmadığı için şahane bir dublex verdiler.odamızın sağ tarafı yemyeşil ormana sol tarafı deniz ve havuzlara bakıyordu.hizmet süper, kesinlikle tavsiye ederim. 15 günlük seyahatimiz boyunca en çok beğendiğim Antalya Beldibi'ndeki bu yer oldu. odamızdan görünen manzara.

Beldibi'nden sonra Kemer'e gittik ve Teleferiğe bindik.

2365 metre yüksekliğindeki tahtalı dağına inşa edilmiş teleferik Avrupa'nın en uzun teleferik hattıymış.80 kişilik yolcu kapasitesi olan kabinlerle zirveye çıkılıyor.(11 dk. çıkıyor.)orada hediyelik eşya dükkanları,restoran ve cafeler var istediğiniz kadar gezip geri dönebiliyorsunuz.


Fazla resim çekemedim çünkü eşim video kaydı yaptı. :(( ama çok farklı güzel bir duygu kulaklarınızın çınlayacağı kadar yüksekte olmak. (2365 mt. yükseklik)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yukarıda beldibinde kaldığınız otelin adı nedir acaba gerçekten çok güzel bizde gitmek isteriz

Adsız dedi ki...

AK-KA antedon otel internet sitesinden ayrıntıları öğrenebilirsiniz ama resimler eski yeni hali çok daha güzel.çoluk çocuk rahat bir tatil geçireceğiniz bi yer.öğrenmek istedğiniz başka birşey varsa yardımcı olayım.sevgiler!...